شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۵
استشمام عطر مهدوی از مسجد جمکران تا ۲۱ استان کشور

همزمان با سالروز آغاز امامت حضرت ولی‌عصر(عج)، ۱۲۰ خادم افتخاری مسجد مقدس جمکران در قالب ۳۰ تیم «سفیران مهدوی» به ۲۱ استان کشور اعزام شدند تا پیام مهدویت، انتظار و تجدید عهد با امام زمان(عج) را از میعادگاه منتظران به سراسر کشور برسانند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، همزمان با فرارسیدن نهم ربیع‌الاول و سالروز آغاز امامت حضرت ولی‌عصر(عج)، طرح «سفیران مهدوی» با حضور خادمان افتخاری آستان مقدس مسجد جمکران در ۲۱ استان کشور اجرا شد.

در این حرکت مهدوی، ۱۲۰ خادم افتخاری در قالب ۳۰ تیم برادر و خواهر به استان‌های مختلف کشور اعزام شدند تا با حضور در برنامه‌های فرهنگی و مردمی، پیام مهدویت و فرهنگ انتظار را به مردم شهرهای مختلف منتقل کنند.

سفیران مهدوی آستان مقدس مسجد جمکران در این حرکت، با حضور در بیمارستان ها، آسایشگاه های سالمندان، دانشگاه ها، مراکز آموزشی و مدارس علمیه و همچنین دیدار با خانواده های معظم شهدا و جانبازان با اجرای برنامه‌های معنوی، تبلیغی و مردمی، به ترویج معارف مهدوی، تبیین فرهنگ انتظار و گسترش یاد و نام حضرت صاحب‌الزمان(عج) پرداختند.

این برنامه در روزهای شنبه ۳۱ مرداد و یکشنبه اول شهریور برگزار می شود و تیم‌های اعزامی در شهرهای مختلف کشور با حضور در میان مردم، جلوه‌هایی از ارادت و دلدادگی به حضرت ولی‌عصر(عج) را به نمایش می گذارند.

طرح «سفیران مهدوی» با هدف گسترش فرهنگ مهدویت و ایجاد ارتباط میان آستان مقدس مسجد جمکران و منتظران حضرت در سراسر کشور برگزار شده است؛ حرکتی که در آن خادمان افتخاری، نقش سفیران فرهنگ انتظار را بر عهده گرفته و پیام مهدویت را از میعادگاه منتظران به شهرهای مختلف ایران می‌رسانند.

حضور این خادمان در استان‌های مختلف، همزمان با سالروز آغاز امامت حضرت مهدی(عج)، جلوه‌ای از یک حرکت مردمی و فراگیر در پاسداشت فرهنگ مهدویت و تجدید عهد با امام عصر(عج) است؛ حرکتی که عطر انتظار را از مسجد مقدس جمکران به نقاط مختلف کشور می‌رساند.

انتهای یام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha